Η Γαβαλού Μακρυνείας την 14η Σεπτεμβρίου του Τίμιου Σταυρού βρέθηκε στο Top-8 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας!
Σύνταξη Άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος
Ε.Α.Α – Πεντέλη, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025, 17:30
Υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες επικράτησαν στη χώρα την Κυριακή 14/09, με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν στους 34-35°C.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Λίνδο Ρόδου με 35.4 °C.
Στον χάρτη της εικόνας που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα καθώς και οι 8 σταθμοί με τις υψηλότερες μέγιστες.

Διαβάστε επίσης: Κυψέλη Αγρινίου: Μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο
Πηγή: Γαβαλού Μακρυνείας: Στο Top-8 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες την 14η Σεπτεμβρίου!







Σχετικά Άρθρα
Τροχαίο στην Ε.Ο. Ναυπάκτου-Ιτέας: Στο χειρουργείο ο 23χρονος, σε σοβαρή κατάσταση και η 53χρονη μητέρα του
Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου: Άλλοι 6 Αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι για τα επεισόδια στο Νεοχώρι
Ναύπακτος: Φωτιά εκδηλώθηκε στον Πλατανίτη, πρόλαβαν τα χειρότερα οι Πυροσβέστες