Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά ή ό,τι άλλη γεύση σας αρέσει
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλάκια μέλι
800 ml νερό
Κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζετε 200 ml καυτό νερό, ρίχνετε το μέλι και αδειάζετε μέσα τα δύο φακελάκια ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και το μέλι.
2. Ρίχνετε και τα άλλα 200 ml νερού, αυτή τη φορά πρέπει να είναι παγωμένο, και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
3. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
4. Αδειάζετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα ή σε ατομικές φόρμες ζελέ και βάζετε το γιαουρτοζελέ στο ψυγείο να πήξει.
5. Σερβίρετε το ζελέ παγωμένο και πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα.
vita.gr
Σχετικά Άρθρα
«Παιχνίδια Εκδίκησης»: Τα δύο τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια της σεζόν – Περιλήψεις (30/06 – 01/07)
«Grand Hotel»: Ένας πυροβολισμός και μια σύλληψη στο φινάλε της σεζόν – Περιλήψεις (30/06 – 03/07)
«Άγιος Έρωτας»: Ο Πατήρ Νικόλαος θα κριθεί από την Ιερά Σύνοδο – Περιλήψεις επεισοδίων (03/06 – 03/07)