Greek moussaka

Το μόνο που σκέπτονται όλα τα επιτελεία, είναι πως θα ανοίξει ο τουρισμός.

Λέτε γι’ αυτό να έχει τα χάλια του. Επειδή τον σκέπτονται πολύ.

Όταν είναι ανοιχτός ο τουρισμός, δουλεύουν όλοι, λένε.

Δουλεύουν ας πούμε οι Βούλγαροι, οι οποίοι όπως διάβασα προμηθεύουν τα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας με μέλι. Δουλεύουν οι Δανοί που φτιάχνουν βούτυρο. Δουλεύουν οι κρεοπώλες της Αργεντινής… Δουλεύουν ένα σωρό κατασκευαστές προϊόντων, αλλά για να πας να τους συναντήσεις θες διαβατήριο.

Η συνταγή του μουσακά είναι ελληνική λέει, αλλά το τελικό προϊόν, είναι πολυεθνικό.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr