Το μόνο που σκέπτονται όλα τα επιτελεία, είναι πως θα ανοίξει ο τουρισμός.
Λέτε γι’ αυτό να έχει τα χάλια του. Επειδή τον σκέπτονται πολύ.
Όταν είναι ανοιχτός ο τουρισμός, δουλεύουν όλοι, λένε.
Δουλεύουν ας πούμε οι Βούλγαροι, οι οποίοι όπως διάβασα προμηθεύουν τα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας με μέλι. Δουλεύουν οι Δανοί που φτιάχνουν βούτυρο. Δουλεύουν οι κρεοπώλες της Αργεντινής… Δουλεύουν ένα σωρό κατασκευαστές προϊόντων, αλλά για να πας να τους συναντήσεις θες διαβατήριο.
Η συνταγή του μουσακά είναι ελληνική λέει, αλλά το τελικό προϊόν, είναι πολυεθνικό.
Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ημερίδα την Τετάρτη (5/2) για τη χρηματοδότηση 9 εκ. ευρώ στην Έρευνα και Καινοτομία
Super League K19: Άνετα ο Παναιτωλικός 3-0 τον Ατρόμητο Αθηνών στο Emileon
Παναιτωλικός: 8 Φεβρουαρίου απέναντι στον Βόλο, με τον κόσμο δίπλα του!