Το μόνο που σκέπτονται όλα τα επιτελεία, είναι πως θα ανοίξει ο τουρισμός.
Λέτε γι’ αυτό να έχει τα χάλια του. Επειδή τον σκέπτονται πολύ.
Όταν είναι ανοιχτός ο τουρισμός, δουλεύουν όλοι, λένε.
Δουλεύουν ας πούμε οι Βούλγαροι, οι οποίοι όπως διάβασα προμηθεύουν τα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας με μέλι. Δουλεύουν οι Δανοί που φτιάχνουν βούτυρο. Δουλεύουν οι κρεοπώλες της Αργεντινής… Δουλεύουν ένα σωρό κατασκευαστές προϊόντων, αλλά για να πας να τους συναντήσεις θες διαβατήριο.
Η συνταγή του μουσακά είναι ελληνική λέει, αλλά το τελικό προϊόν, είναι πολυεθνικό.
Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr
Σχετικά Άρθρα
Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας: «Ο Θανάσης Καφρίτσας υπηρέτησε το άθλημα με συνέπεια και ήθος»
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις στα «Τοφάλεια 2025»
SL1 – Φακούντο Πέρες: Συμφώνησε με την Α.Ε.Λ., άλλος ένας πρώην που γίνεται αντίπαλος του Παναιτωλικού