Στο Greek Village Life το αφιέρωμα της 26ης Ιουνίου 2025 είναι σε έναν δρόμο-δοκιμασία στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας!
Μια στριφογυριστή διαδρομή, χαμένη ανάμεσα στα έλατα και τις σκιές των βουνών, ενώνει τη Χαραυγή με τον Αγαλιανό — δύο χωριά ξεχασμένα από τον χρόνο, κοντά στα γαλήνια νερά της Λίμνης Κρεμαστών.
Ο δρόμος, παρατημένος και δύσβατος, γεμάτος λακκούβες και πέτρες, απαιτεί υπομονή. Κάθε στροφή είναι κι ένα στοίχημα με τη φθορά του χρόνου και της εγκατάλειψης.
Κι όμως, η φύση αποζημιώνει με το παραπάνω. Πυκνά έλατα, πουλιά, ψίθυροι του δάσους — κι εκείνη η σπάνια σιγή που ησυχάζει την ψυχή.
Εδώ, στην αυθεντική καρδιά της Ελλάδας, η φύση παραμένει αγνή, αδάμαστη, ειλικρινής.
Ένα οδοιπορικό που δεν υπόσχεται ανέσεις, αλλά προσφέρει αυθεντικές συγκινήσεις — για όσους αναζητούν το αληθινό.
Διαβάστε επίσης: Αιτωλικό: Προβληματισμένος ο Σωτήρης Μπούρος, ελεύθερο κυκλοφορεί το αδέσποτο που του επιτέθηκε







Σχετικά Άρθρα
Ιόνια Οδός: Όχημα κάηκε ολοσχερώς στο ύψος της Ρίγανης, βγήκαν άμεσα οι επιβάτες
Καινούργιο Αγρινίου: Τζιπ έπιασε φωτιά κοντά στην Εκκλησία, η γυναίκα και τα 3 παιδιά είναι καλά
Ο Καιρός (08/04): Ηλιοφάνεια τη Μεγάλη Τετάρτη στο Αγρίνιο, έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία