Γρηγόρης Θεοδωράκης: «Η Αιτωλοακαρνανία αξίζει πολύ περισσότερα»

«Ισχυρός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σημαίνει ισχυρή Αιτωλοακαρνανία», λέει ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Θεοδωράκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε. 

  • Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Επί 4 χρόνια βιώνουμε την απόλυτη κυριαρχία της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία: Αυτοδύναμη κυβέρνηση, 3 κυβερνητικοί βουλευτές, σχεδόν απόλυτη κυριαρχία στην Αυτοδιοίκηση. Το αποτύπωμα αυτής της περιόδου ήταν θετικό για τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας;

Άλλαξε κάπου προς το καλύτερο η ζωή μας αυτά τα τέσσερα χρόνια ή όλα επιδεινώθηκαν; Αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια για την υγεία μας, περισσότερη αισιοδοξία για την οικονομία του τόπου μας, περισσότερη ικανοποίηση για την παρουσία του κράτους;

Προφανώς όχι. Επί 4 χρόνια βιώνουμε την υποβάθμιση των νοσοκομείων της περιοχής, την εγκατάλειψη των πανεπιστημιακών τμημάτων, την κατάρρευση των δημόσιων υποδομών και την απουσία οποιουδήποτε αναπτυξιακού οράματος. Η Αιτωλοακαρνανία μετατρέπεται σε περιοχή συνταξιούχων καθώς οι νέοι μας την εγκαταλείπουν για την Αθήνα και το εξωτερικό.

Προφανώς η απόλυτη κυριαρχία της Ν.Δ. δεν αρκεί στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος καλεί τους Αιτωλοακαρνάνες να αυξήσουν τα ποσοστά της Ν.Δ. και να της δώσουν ακόμα μια έδρα στο Νομό. Όμως οι συμπολίτες μας διαθέτουν κρίση, γνώση, εμπειρία και πολιτικό αισθητήριο για να αντιληφθούν το αυτονόητο:

Η Αιτωλοακαρνανία έχει ανάγκη από ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ώστε να ακούγεται δυνατά η αντίθετη άποψη, να υπάρχει ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών μονάδων στη Βουλή και τα κέντρα λήψης αποφάσεων και κυρίως να υπάρχει η δυνατότητα προώθησης εναλακτικών προτάσεων και λύσεων προς όφελος της πλατιάς κοινωνικής πλειοψηφίας. Ισχυρός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σημαίνει ισχυρή Αιτωλοακαρνανία.

Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες μπορεί να έχουν με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., να προσέλθουν στην κάλπη για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό θεσμικό ανάχωμα σε μια ανεξέλεγκτη παντοκρατορία του Κ. Μητσοτάκη που όπως έχει αποδειχθεί τίποτα θετικό δεν έχει να προσφέρει στον τόπο.

Καλώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες να αποτρέψουν την ερήμωση του Νομού μας, το μαρασμό και την υπανάπτυξη του τόπου μας που θα συνεχιστούν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό με την απόλυτη κυριαρχία της συγκεκριμένης Κυβέρνησης.

Η Αιτωλοακαρνανία αξίζει πολύ περισσότερα».