«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» συνεχίζει να χαρίζει στιγμές γέλιου και το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου στις 21:00 στον Alpha TV
Η Μυρσίνη τρελή από φόβο ότι το σόι των Βροντάκηδων θα ξεκάνει τον γιο της τον Μανωλιό για τον τραυματισμό του Μιχαλιού Βροντάκη, κρύβει τον Μανωλιό εκεί που δεν θα τον βρει κανείς.
Στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Συντρέχτρας, μεταμφιεσμένο σε μοναχή Ευλαμπία.
Η Γαβριέλα έχει απαχθεί από δυο κακοποιούς που δεν ξέρουμε ποιο είναι το αφεντικό τους. Την οδηγούν βίαια σε ένα κρησφύγετο.
Η συναδέλφισσά της Τάνια Πίπιζα πρώτα και κατόπιν ο Βαρόνος Σεβαστός ανησυχούν από την απουσία της αλλά δεν ξέρουν πού και πώς να την ψάξουν.
Η Μαρουσώ έχει χαιρετήσει για πάντα τον Τέρη και προσπαθεί να προσεγγίσει τον Σήφη. Αλλά ο Σήφης δείχνει να μην ενδίδει. Γιατί άραγε; Υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του;
Και το μυστικό της Σαλώμης έχει ξεσηκώσει θύελλες στον τσιγγάνικο μαχαλά. Ο αδερφός της ο Μπεμπάκος έχει μάθει ότι η αδερφή του τα έχει φτιάξει με έναν μπαλαμό και αυτό δεν το σηκώνει η τσιγγάνικη τιμή του!
Διαβάστε επίσης: «Η Φάρμα»: Οι παίκτες των δύο ομάδων γίνονται… ένα!
Πηγή: «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Το μυστικό της Σαλώμης έχει ξεσηκώσει θύελλες







Σχετικά Άρθρα
«Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!
«The Voice of Greece»: Ο APON από τον Αστακό τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας τα «Κρυφά Μονοπάτια»!