Εκτός κι αν συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα, όπως, πολύ φοβάμαι, συμβαίνει με την πανέμορφη και ευλογημένη περιοχή μας.
- Βέβαια, …μπορεί ο γιαλός να είναι ποτέ στραβός; Δεν ξέρω. Ίσως και να’ ναι. Ακόμη κι έτσι, όμως, δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Δεν μας φταίει, νομίζω, ο στραβός γιαλός, αλλά το ξερό μας το κεφάλι. Και κάποια στιγμή θα πρέπει ίσως να το χτυπήσουμε στ’ αλήθεια στον τοίχο, μπας και συνέλθουμε.
Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά στο Αγρίνιο και, με μικρές παραλλαγές και ελάχιστες προσθαφαιρέσεις, τα ίδια θέματα συζητάμε.
Κι από παιδί, θυμάμαι, τις ίδιες κουβέντες είχαν οι μεγάλοι και, πάνω – κάτω, τις ίδιες «διεκδικήσεις» οι αρμόδιοι.
Δεν θέλω να απαξιώσω την όποια προσπάθεια έγινε και το όποιο αποτέλεσμα ήρθε, αλλά, η πραγματικότητα γύρω μου, αυτό με υποχρεώνει να πω.
«Agrinio 365» Media Group | Φώτης Μπερίκος







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Ουνάι Γκαρσία θα χειρουργηθεί αλλά μάλλον δεν συνεχίζει, ανανεώνει ο Μλάντεν!
Παπαναστασίου – Ζαρκαβέλης: «Το Αγρίνιο υποδέχεται τον πρώτο μεγάλο τερματισμό του Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2026»
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά