Από την Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσης ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη, 22 Αυγούστου βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, επί την Εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και επί τη συνάξει της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Προυσιωτίσσης.
- Η Ιερά Αγρυπνία θα θα ξεκινήσει στις 08:30 μ.μ. και θα τελειώσει στις 12:30 π.μ.
Επίσης ανακοινώνεται ότι, η Μονή είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 08:00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου, κάθε Σάββατο πρωί τελείται Όρθρος και Θεία Λειτουργία και κάθε Κυριακή απόγευμα, παράκληση προς την Παναγία την Ελεούσα.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Μονής: 26320-22386








Σχετικά Άρθρα
«Τρομεροί Γονείς»: Η Λουκία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Χάρη, ο Στέφανος έχει τις αντιρρήσεις του – Περιλήψεις (13-14/12)
Εορτολόγιο: 13 Δεκεμβρίου τιμώνται από την Εκκλησία οι Άγιοι Ευστράτιος, Αυξέντιος, Μαρδάριος, Ευγένιος και Ορέστης
Ημερήσιες Προβλέψεις για τα Ζώδια (13/12)