Κ. Καντάνης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια (Ηχητικό)

Με αφορμή την έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου π. Κωνσταντίνος Καντάνης μίλησε σήμερα στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και στον Φώτη Μπερίκο, για τη μεγάλη προσπάθεια και τις προεκτάσεις που αυτή έχει στην τοπική κοινωνία.

  • Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την στήριξη 40 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν καθώς και 2 εκπαιδευτικών που θα προσφέρουν εθελοντικώς υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 150 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Ελάχιστα, επιπλέον παιδιά μπορούν να εγγραφούν φέτος εξαιτίας των μέτρων υγιεινής με τα οποία θα λειτουργήσει και το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να διδάξουν σε τμήματα που πρόκειται να δημιουργηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (καθημερινά 6-8 μ.μ. στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου, τηλέφωνο 693-8298086) ή να επικοινωνήσουν με τον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (τηλέφωνο 26410-22824).

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, όμως, τόσο στα συσσίτια στην Ευαγγελίστρια όσο και στο Κτήμα Ταξιαρχών, όπου επίσης υπάρχει έντονη η εκπαιδευτικού χαρακτήρα διάσταση.