Κ. Πιστιόλας: «Οι εργαζόμενοι των Δήμων είναι ο λόγος που το σύστημα συνεχίζει και λειτουργεί» (Photos)

Κ. Πιστιόλας: «Οι εργαζόμενοι των Δήμων είναι ο λόγος που το σύστημα συνεχίζει και λειτουργεί»

  • Στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμούς και φορείς, ο Yποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Eπικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας μαζί τους μια ουσιαστική και πολύ διεξοδική συζήτηση, σε πολύ καλό κλίμα, για όσα τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν στον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» τις πάγιες θέσεις και τα αιτήματά τους, με κυριότερο την ανάγκη για  διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών στους Ο.Τ.Α., αλλά και για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μαζί με όσους, σήμερα, ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, βρίσκονται διαρκώς με το ένα πόδι εκτός εργασίας.

Ο Κώστας Πιστιόλας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου και του Συνδυασμού του προς τους εργαζόμενους, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα είναι μαζί τους σε όλες τις διεκδικήσεις και τους αγώνες τους για εργασιακή ασφάλεια και βελτίωση των συνθηκών δουλειάς και των απολαβών τους.

«Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγρινίου αλλά και όλων των Δήμων είναι ο λόγος που το σύστημα συνεχίζει και λειτουργεί μετά από τόσες μειώσεις μισθών και τόσες κρίσεις.

Με αυτοθυσία και με ελλείψεις κρατούν όρθιες της τοπικές κοινωνίες και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό», δήλωσε λίγο μετά το τέλος της συνάντησης ο Κώστας Πιστιόλας.