Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση ζητώντας τον άμεσο καθαρισμό του χώρου έξω από το Νοσοκομείου Μεσολογγίου:
- Κύριε Δήμαρχε,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε στις 27/7/2020 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ακαθάριστο χώρο με βλάστηση από καλάμια και ξερά χόρτα έξω από την περίφραξη του Νοσοκομείου, η οποία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς μετά από συντονισμένες ενέργειες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.
Από τότε μέχρι σήμερα 3/09/2020, δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια καθαρισμού του συγκεκριμένου χώρου παρά την συνεννόηση που έχει γίνει με εσάς και την αρμόδια αντιδήμαρχο καθαριότητας, με αποτέλεσμα να εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι αναζωπύρωσης πυρκαγιάς με ότι συνεπάγεται για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Η πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1885 φ.7068/30-7-2020 έγγραφο της σας καλεί να προβείτε στις οφειλόμενες ενέργειες, οι οποίες ακόμα αναζητούνται !!
Παρακαλώ Άμεσα για τις δικές σας ενέργειες, ούτως ώστε να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση επανάληψης των φαινομένων !
Δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών, αλλά των πράξεων…
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Παρίστανε τον Λογιστή αλλά τον κατάλαβε ένας υποψιασμένος πολίτης
Αγρίνιο: Στο Νοσοκομείο 16χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση σε φρεάτιο
Ηλεία: Ισχυρή σεισμική δόνηση αναστάτωσε όλη την Πελοπόννησο