Το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «Ιθάκες» ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας την 1η Οκτωβρίου2020 με εργαστήρια για παιδιά, προ-εφήβους, εφήβους &ενήλικες.
Τα εργαστήρια θα είναι δίωρης διάρκειας σε εβδομαδιαία βάση.
Η συμμέτοχη είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται από εξειδικευμένουςέμπειρουςεξωτερικούςσυνεργάτεςαντίστοιχηςειδικότηταςυπό την εποπτεία κοινωνικού επιστήμονα.
Όσον αφορά στους ανηλίκους, οι γονείς-κηδεμόνες αφήνουν τα παιδιά τους στο Κέντρο και η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στο προσωπικό της Δομής μέχρι το τέλος του εργαστηρίου.
Αιτήσεις μπορείτε να υποβάλλετε:
- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο www.ithakes.grσυμπληρώνοντας την αντίστοιχη ανά ηλικιακή ομάδα αίτηση και την Υ/Δ(αν πρόκειται για ανήλικο τέκνο)και την υποβάλλετε στο ithakes2019@gmail.com.
- ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στη Γραμματεία της Δομής (Αγίου Χριστοφόρου 35 Αγρίνιο 30131 )καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-12:00 & 19:00-21:00
Υπεύθυνη Επικοινωνίας :Ελισσάβετ Τσακανίκα(2641 102845)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/08/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/09/2020
Καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.
Κατόπιν παρέλευσης της καταλυτικής ημερομηνίας αιτήσεων, θα ενημερωθείτε για συνάντηση ,ώστε να προγραμματιστεί η σταθερή ημέρα και ώρα του εργαστηρίου που έχετε δηλώσει.







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (11/12): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Στάθης Σχίζας: «Με τους Επαρχιώτες θα ήθελα να πάω, εγώ είμαι βλάχος, από το Αγρίνιο κατάγομαι»
Χριστούγεννα 2025: Στις 23 Δεκεμβρίου ο Αγρινιώτης Saske τραγουδά live στην Πλατεία Δημοκρατίας!