Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Πιστιόλας προαναγγέλλει την κάθοδο του ως Δήμαρχος Αγρινίου με την εξής φράση: «Ξεκινάμε! Αλλάζουμε το τοπίο».
- Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνει όλες τις πληροφορίες που τον έφεραν αποφασισμένο να ηγηθεί νέου ισχυρού, ενωτικού και αυτόνομου αυτοδιοικητικού πόλου στον Δήμο Αγρινίου.
Μάλιστα, οριοθετεί την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης για την επόμενη Τρίτη 8/8 στις 8 το απόγευμα, ακριβώς 60 ημέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο «κύβος ερρίφθη» και ο Κώστας Πιστιόλας θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου.
Η δυναμική του υπό ίδρυση συνδυασμού επιδιώκεται να ξεπερνά τα στενά κομματικά όρια κάτι μάλιστα που αναφέρει και στην ανάρτησή του ο Κώστας Πιστιόλας ο οποίος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αλλάζουμε το τοπίο – Ξεκινάμε από την κοινωνία για την κοινωνία. ΜΑΖΙ Τολμάμε! Ενώνουμε!».








Σχετικά Άρθρα
Μεγάλη Παρασκευή 2026 στο Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι στους κεντρικούς δρόμους για καφέ και ψώνια
Πάνος Μαρνέζος: «Να τηρούμε τα έθιμα του Πάσχα με σεβασμό σε ζώα και συνανθρώπους μας»
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Ψηφίστε τον Κόστα Άλεξιτς για το καλύτερο γκολ