Κουρκουμπίνη: Η ανοησία της ημέρας

Ο κακός χαμός έγινε στα social media με την ναρκωτική ουσία «κουρκουμπίνη», με την οποία λέει θα είναι εμποτισμένες οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά μας στα σχολεία, για να τα κρατούν ήρεμα και φυσικά να τα ελέγχουν!

  • Κάθε μέρα ακούμε και διαβάζουμε και από μια τεράστια ανοησία από τους γης τους ψεκασμένους. Το τραγικό είναι ότι υπάρχει κόσμος και κοσμάκης που τα πιστεύει αυτά και που είναι έτοιμος, μάλιστα να κάνει «επανάσταση».

Κι όταν τους πεις ότι «έλεος πια ρε παιδιά, δεν μπορεί ο καθένας να γράφει δημόσια το μακρύ και το κοντό του και ότι κατεβάζει η κούτρα του», ακούς και τον εξάψαλμο διανθισμένο με ένα σωρό παράλληλες φιλοσοφίες για την ελευθερία του λόγου, το Σύνταγμα, τα δικαιώματα κ.τ.λ. κ.τ.λ.!

Ολόκληρο κίνημα οργανώθηκε στη χώρα σε χρόνο ντε-τε με τους αγανακτισμένους γονείς που δεν θα επιτρέψουν να πάει το παιδί στο σχολείο με μάσκα!

Είναι οι ίδιοι που κάποτε φώναζαν «να καεί, να καεί», είναι οι ίδιοι που έσκιζαν τα ειδοποιητήρια του ΕΝ.Φ.Ι.Α., οι του «δεν πληρώνω» και φυσικά μαζί τους, πρώτοι και καλύτεροι όλοι εκείνοι που ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν …συνωμοτικό!

Και μπορεί στην αρχή να είχε την πλάκα του όλο αυτό, πλέον, όμως, αρχίζει και γίνεται πολύ επικίνδυνο.