Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης πηγαίνει στο Θέατρο Κήπου με Μπετόβεν

Μπροστά στο κοινό επιστρέφει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με τη συναυλία «Pastorale» τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

  • Σε μια συναυλία για όλη την οικογένεια -η ΚΟΘ καλεί και τα παιδιά να συμμετέχουν- παρουσιάζεται ο άνθρωπος Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, ο συνθέτης, ο δάσκαλος, ο φιλόσοφος, ο μουσικός, μέσα από τη συνομιλία του με τη φύση, όπως την αποτύπωσε στην περίφημη «6η Συμφωνία» του, την επονομαζόμενη «Ποιμενική».

Στη διεύθυνση ορχήστρας είναι ο Διονύσης Παντής, στην αφήγηση η Ιωάννα Γεωργαντά και ο Γιάννης Σαμψαλάκης, ενώ το κείμενο υπογράφει η Λίζα Κωνσταντοπούλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί -με όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, με υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου και υποχρεωτική χρήση μάσκας- τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στις 20:30.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ, μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών) 5 Euro.