Υλικά
-
- 1 λάχανο
- 2 καρότα
- 1 καρδιά σέλερι
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 1 μαραθόριζα
- 1 πράσινο μήλο
- 1 πορτοκάλι
- 1 ρόδι
- 50 γρ. σταφίδα σουλτανίνα
- 50 γρ. αμύγδαλα
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Για το ντρέσινγκ
- 120 ml ε.π. ελαιόλαδο
- 1 λάιμ, τον χυμό
- 1 λεμόνι, τον χυμό
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Ντρέσινγκ: Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για να μαρινάρουμε τη σαλάτα.
Τρίβουμε το λάχανο, το καρότο, το σέλερι, την πιπεριά και τη μαραθόριζα και τα βάζουμε σε μία μπασίνα. Προσθέτουμε το μήλο τριμμένο, αλατοπιπερώνουμε και μαρινάρουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.
Κατόπιν την τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα και τη γαρνίρουμε με τις φέτες από το πορτοκάλι, τους σπόρους από το ρόδι, τις σταφίδες, τα αμύγδαλα και τα φιστίκια. Ραντίζουμε με λίγες σταγόνες από το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.
olivemagazine.gr
Σχετικά Άρθρα
«Ταμπού»: Ο Γαβριήλ αποκαλύπτει την αλήθεια στον Λουκιανό
«Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Φτάνει στην Αγία Αικατερίνη στο Όρος Σινά
Greek Village Life: Από τον Πλάτανο Ναυπακτίας στην Αμερική, 40 χρόνια ξενιτιάς