Υλικά:
-λαβράκι
-ελαιόλαδο
-αλάτι
-ρίγανη
-λεμόνι
-σκόρδο
Εκτέλεση:
•Καθαρίζουμε καλά το ψάρι.
•Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε το ψάρι.
•Ρίχνουμε αλάτι, ελαιόλαδο, ρίγανη μέσα και έξω.
•Κόβουμε ένα λεμόνι σε ροδέλες και βάζουμε μέσα εσωτερικά και εξωτερικά του ψαριού.
•Παίρνουμε 1 σκελίδα σκόρδου και την βάζουμε μέσα στο ψάρι.
•Ψήνουμε στους 180° στον αέρα για 30′ περίπου (ανάλογα με το βάρος του ψαριού)
anastasiashomemadecooking.com
Σχετικά Άρθρα
«Big Brother»: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπίτζιος
«MasterChef 2025»: Ο Κεφαλονίτης Βασίλης Φέρρος διεκδικεί μια θέση στην τελική 8άδα!
«Ταμπού»: Τα τελευταία 3 επεισόδια για τη σειρά με γυρίσματα στα Ιωάννινα!