Υλικά:
-λαβράκι
-ελαιόλαδο
-αλάτι
-ρίγανη
-λεμόνι
-σκόρδο
Εκτέλεση:
•Καθαρίζουμε καλά το ψάρι.
•Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε το ψάρι.
•Ρίχνουμε αλάτι, ελαιόλαδο, ρίγανη μέσα και έξω.
•Κόβουμε ένα λεμόνι σε ροδέλες και βάζουμε μέσα εσωτερικά και εξωτερικά του ψαριού.
•Παίρνουμε 1 σκελίδα σκόρδου και την βάζουμε μέσα στο ψάρι.
•Ψήνουμε στους 180° στον αέρα για 30′ περίπου (ανάλογα με το βάρος του ψαριού)
anastasiashomemadecooking.com
Σχετικά Άρθρα
«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Ένα reunion των μπαλαρίνων της Λυρικής
«Η Γη της Ελιάς»: Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα εμφανίζεται απρόσμενα – Περιλήψεις επεισοδίων (16-20/03)
«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Ποια δύναμη είναι ικανή να σώσει τη ζωή της Πανδώρας;