Υλικά:
-λαβράκι
-ελαιόλαδο
-αλάτι
-ρίγανη
-λεμόνι
-σκόρδο
Εκτέλεση:
•Καθαρίζουμε καλά το ψάρι.
•Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε το ψάρι.
•Ρίχνουμε αλάτι, ελαιόλαδο, ρίγανη μέσα και έξω.
•Κόβουμε ένα λεμόνι σε ροδέλες και βάζουμε μέσα εσωτερικά και εξωτερικά του ψαριού.
•Παίρνουμε 1 σκελίδα σκόρδου και την βάζουμε μέσα στο ψάρι.
•Ψήνουμε στους 180° στον αέρα για 30′ περίπου (ανάλογα με το βάρος του ψαριού)
anastasiashomemadecooking.com
Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Exathlon»: Αποχώρησε η Στεφανία Γκλάρα, πλησιάζει ο αγώνας Ελλάδα – Μεξικό!
«Η Γη της Ελιάς»: Ο 5ος κύκλος ξεκινά με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις!
Ημερήσιες Προβλέψεις για τα Ζώδια (19/09)