Λευκάδα: Με 16 αθλητές ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας στο διασυλλογικό αγώνα «Νήρικος» (Photos)

Τη μεγαλύτερη αποστολή από τις αρχές λειτουργίας του, με δεκαέξι συνολικά αθλητές (10 Optimist και 6 Laser 4.7) διοργάνωσε ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας στο διασυλλογικό αγώνα «Νήρικος» στη Λευκάδα.

  • Εκτός από τον τοπικό όμιλο, στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα και το Μεσολλόγι, 47 Optimist και 18 Laser.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, στα μεν Optimist 1ος κατετάγη ο Γιάννης Τζεφριός, 2ος ο Δημήτρης Ζαχαράκης, 3ος ο Γιάννης Χαμζάς, 1η στα κορίτσια η Ειρήνη Σταματάκη, 2η στα μεγάλα κορίτσια η Ανδριάνα Σιάμου και ακολούθησαν με σειρά γενικής κατάταξης οι:

Δημοσθένης Πανταζόπουλος (10ος),Έκτορας Σεϊκάτι (11ος) , Γιώργος Μπαλάσκας (16ος), Ανδρέας Ζαρκαδούλας (19ος) και Γιώργος Δημάκας (20ος). Στα Laser 4.7, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Θοδωρής Φέγγαρης, τη 2η η Μελίνα Γκατζίνη και την 3η ο Παντελής Κυρίκος ενώ ακολούθησαν στη γενική οι: Κων/νος Σιάμος (8ος), Ελένη Τζεφριού (10η) και Αλέξανδρος Περδικάρης (13ος).

Η συνολική εμφάνιση της ομάδας ήτανε εξαιρετική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον Λεωνίδα. Τέλος, ευχαριστούμε το Ν.Ο. Λευκάδας για την άψογη φιλοξενία και την ευγενική παραχώρηση 2 σκαφών Laser 4.7 για τον αγώνα.