Στο Λουτρό Αμφιλοχίας 28χρονος μοτοσικλετιστής έπεσε σε αυλάκι, μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Στη σύλληψη ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (13/7) Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σε αγροτική οδό στο Λουτρό Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 28χρονος οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αυλάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς σε αλκοολομέτρηση που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκαν υψηλά επίπεδα μέθης.
Κατόπιν ελέγχου των στοιχείων του προέκυψε ό,τι δε διέθετε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Αγρίνιο.
Διαβάστε επίσης: Μητροπολίτης Δαμασκηνός: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμά του από 14 έως 20 Ιουλίου
Πηγή: Λουτρό Αμφιλοχίας: 28χρονος μοτοσικλετιστής έπεσε σε αυλάκι – Οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης







Σχετικά Άρθρα
Ευστράτιος Παπανίκος: Πενθούν στη Λεπενού Αγρινίου για τον χαμό του 70χρονου
Ο Καιρός (09/03): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Γιάννης Κατσικοκέρης: Πενθούν στην Αμφιλοχία για τον χαμό του 63χρονου συνταξιούχου Αστυνομικού