Στη Μακρυνεία έχουν σημειωθεί προβλήματα στην υδροδότηση εξαιτίας βλάβης στον κεντρικό αγωγό.
Προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζει από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιουλίου 2025 η περιοχή της Μακρυνείας, εξαιτίας σοβαρής βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Την ενημέρωση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος της Ματαράγκας, Γιώργος Αγγελής, μέσω ανάρτησής του, ζητώντας την κατανόηση των κατοίκων για την ταλαιπωρία.
Η πλήρης αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται το πρωί του Σαββάτου, οπότε και η υδροδότηση θα επανέλθει σταδιακά στην κανονικότητα.
Σύμφωνα με τον κο. Αγγελή, οι τεχνικές υπηρεσίες εργάζονται εντατικά για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό.
Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε το 2χρονο κοριτσάκι του με το Ι.Χ.
Πηγή: Μακρυνεία: Προβλήματα στην υδροδότηση εξαιτίας βλάβης στον κεντρικό αγωγό







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό