Η Μαρία Νταλαπέρα – Θεοδωροπούλου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 60 ετών – Στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) Αγρινίου η Εξόδιος Ακολουθία.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα (14:30) και θα τη συνοδεύσουν η μητέρα, ο σύζυγος, τα τέκνα, ο εγγονός, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Η εκλιπούσα που έδωσε γενναία «μάχη» με ασθένεια, είχε εργαστεί για πολλά χρόνια ως Εμποροϋπάλληλος σε κεντρικό κατάστημα της πόλης και ξεχώριζε για τη καλοσύνη της.
Με τον σύζυγό της Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά ενώ πρόλαβε να ζήσει και τη χαρά του πρώτου της εγγονού.
Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος: Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου το τελευταίο «αντίο» στον 61χρονο επαγγελματία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (22/02): Ηλιοφάνεια με διαστήματα συννεφιάς στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση 2 οχημάτων στη συμβολή των Οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μακρή
Ανδρέας Καλαμπαλίκης: Αφιερωμένο στη μνήμη του και το 2ο Truck Meeting