Μεσολόγγι: Στο αυτόφωρο ο Πρόεδρος του «Ιωσήφ Ρωγών»

Χθες το απόγευμα υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Μουσικός Όμιλος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης-Πινακοθήκη (Πλατεία Μπότσαρη), σύμφωνα με δημοσίευμα του Onair news.

Η Αστυνομία προσήγαγε τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Νεκτάριο Ζησιμόπουλο στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου διότι είχε παρέλθει το χρονικό όριο, 21:00,  που τηρείτε για την  εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

  • Στο αστυνομικό τμήμα της Αιτωλίας προσήλθε, αυτοβούλως,  ο Αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Μανωλάτος ο οποίος κατέθεσε ότι ο ίδιος ήταν ο συντονιστής της εκδήλωσης και σήμερα το πρωί θα τον καλέσει ο εισαγγελέας Μεσολογγίου. Ο πρόεδρος του Ομίλου ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα χθες το βράδυ, αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβε συνήγορος των μελών του Ομίλου η Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου κα Όλγα Δασκαλή, ενώ στο τμήμα παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κος Κώστας Λύρος για να συμπαρασταθεί στα μέλη του Ομίλου.


Onair news