Πριν από λίγη ώρα στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του Άι Γιάννη, έχασε τη ζωή της η οδηγός αυτοκινήτου το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό.
- Από το αγροτικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα πληρώματα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Μεσολογγίου αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό η οποία ήταν ήδη νεκρή.
Στο σημείο η τροχαία Μεσολογγίου άμεσα διέκοψε την κυκλοφορία, κατευθύνοντας τα οχήματα από παράδρομο.







onairnews.gr







Σχετικά Άρθρα
Superbet League 2 – Μαρκό: Ανανέωσε μέχρι το 2028 ο Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Τσάκνης!
Ηλίας Κουτσουπιάς: Κίνηση-ματ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς της Εθνικής με τον Αγρινιώτη της Άντερλεχτ!
Αγρίνιο – Δημοτική Αρχή: Η σημασία της νέας επιβάρυνσης για τα Δημοτικά Τέλη, αναλυτικά παραδείγματα