Μεσολόγγι: «Welcome to UP 2023» με τους «Συνεπιβάτες» στο Μουσείο της Οικογένειας Τρικούπη (Video – Photos)

Μεσολόγγι: «Welcome to UP 2023» με τους «Συνεπιβάτες» στο Μουσείο της Οικογένειας Τρικούπη

  • Το «Welcome to UP 2023» άνοιξε τις πύλες του σήμερα, Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 και για πέντε ημέρες, έως και τις 22 του μήνα, θα «αναστατώσει» την Πάτρα, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, ενώνοντας το Πανεπιστήμιο με την κοινωνία και τους φοιτητές με τις πόλεις υποδοχής τους, στο πλαίσιο μιας δημιουργικής, αλληλεπίδρασης.

Το «Welcome to UP 2023» διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας καθώς και με τη συνεργασία των Δήμων Πατρέων, Αγρινίου και Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών του και είναι πολύ μεγαλύτερο από το περσινό, σε διάρκεια, σε χρονική και χωρική διασπορά αλλά και σε περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συναυλία που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης με τους «Συνεπιβάτες» στο Μουσείο της Οικογένειας Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Όμορφες μουσικές από τη ραχοκοκαλιά της έντεχνης μουσικής, με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, με ανεβασμένη διάθεση συμπαρασύροντας το κοινό σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία με τοπικά εδέσματα.

Την Περιφερειακή Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Π.Δ.Ε., Ανδρέας Φίλιας. Μεταξύ άλλων παρεβέθηκαν ο Επικεφαλής της Μείζονος ΑντιπολίτευσηςΣπύρος Σκιαδαρέσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Κωστακόπουλος κ.α.

Ακολουθεί βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό: