Στο Μεσολόγγι η Δ.Ε.Υ.Α. αναφέρει πως «δεν καταστεί τελικώς εφικτή η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού».
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ό,τι, παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε, δεν καταστεί τελικώς εφικτή η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, η οποία είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της βλάβης σε γεώτρηση στον ποταμό Εύηνο.
Απευθύνεται θερμή έκκληση εκ της Διευθύνσεως της Δ.Ε.Υ.Α. Ι.Π. Μεσολογγίου προς τους κατοίκους του Μεσολογγίου, του Αγίου Θωμά, των Ρετσίνων, των Μουσούρων και των Ελληνικών όπως περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού μόνο για τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες, ειδικότερα κατά τις ώρες αιχμής: 07:00-10:00 και 18:00-22:00, ώστε να μην στερηθεί καμία περιοχή το νερό σε συνθήκες καύσωνα.
Διαβάστε επίσης: Ξηρόμερο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Συνδρομή στην ανεύρεση είχε ο «Sporty»







Σχετικά Άρθρα
Ευστράτιος Παπανίκος: Πενθούν στη Λεπενού Αγρινίου για τον χαμό του 70χρονου
Ο Καιρός (09/03): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Γιάννης Κατσικοκέρης: Πενθούν στην Αμφιλοχία για τον χαμό του 63χρονου συνταξιούχου Αστυνομικού