Mοσχάρι κοκκινιστό με κρούστα πατάτας

ΥΛΙΚΑ

Για το μοσχάρι

  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 60 γρ. καρότο, κομμένο σε μικρό καρέ
  • 150 γρ. αρακάς, βρασμένος
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, μαγειρευτό
  • πουρές πατάτας
  • βούτυρο, λιωμένο
  • παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι

Για τον πουρέ πατάτας

  • 2 κιλά πατάτες, με τη φλούδα, πλυμένες
  • 60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 2 γρ. κρόκοι αυγού
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι