Μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα

Υλικά:
-250 γραμμ. αλεύρι γ.ο.χ.

-200 γραμμ. κρύο βούτυρο

-100 γραμμ. ζάχαρη άχνη

-5 γραμμ. μπέικιν πάουντερ

-2 κρόκοι αυγών

-1 πρέζα αλάτι

-μαρμελάδα (της αρεσκείας σας)

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τη ζάχαρη άχνη.
  • Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια, τους κρόκους και το αλάτι.
  • Ανακατεύουμε με μία κουτάλα ή με τα χέρια μέχρι να γίνει μία ζύμη (δεν ανακατεύουμε για πολλή ώρα).
  • Τυλίγουμε τη ζύμη με μια μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30′.
  • Πασπαλίζουμε την επιφάνεια εργασίας με λίγο αλεύρι και ανοίγουμε λίγο τη ζύμη, κάνοντας μία μικρή εσοχή στο κέντρο, όπου με ένα κουταλάκι βάζουμε τη μαρμελάδα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180ο για περίπου 15′-20′.

anastasiashomemadecooking.com