Σε απέραντη θλίψη ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο η Ναύπακτος, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Μάριο, ένα 17χρονο αγγελούδι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή – Το αδιαχώρητο στην Εκκλησία.
- Στην Εξόδιο Ακολουθία στην εκκλησία της Παλαιοπαναγιάς, βρέθηκαν πλήθος Ναυπάκτιων για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο, ντυμένοι στα λευκά μετά από παράκληση της οικογένειας, ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν. Οι γονείς απαρηγόρητοι που έχασαν το μονάκριβο αγγελούδι τους.
Το μοιραίο σημειώθηκε την Πέμπτη, 27 Ιουλίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Παρά την πολυήμερη νοσηλεία και τη «μάχη» για τη ζωή του ο Μάριος δυστυχώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή και βύθισε την πόλη στο πένθος.







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»