Ακόμη ένα κρούσμα σε αστυνομικό του Α.Τ. Ναυπάκτου επιβεβαιώθηκε πριν λίγη ώρα.
- Τo Nafpaktianews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Τέγα ο οποίος μας ενημέρωσε ότι επιβεβαιώθηκε ακόμη ένα κρούσμα συνολικά ΔΥΟ στο Α.Τ. Ναυπάκτου και ακόμη δύο αστυνομικοί οι οποίοι θα ξανακάνουν νέο τεστ αύριο το πρωί γιατί έχουν πιθανές ενδείξεις κορονοϊού.
Ο κ. Τέγας μας αποκάλυψε ότι μετά το δεύτερο κρούσμα που έγινε σήμερα γνωστό ξεκινά εκ νέου διαδικασία ιχνιλάτησης καθώς υπάρχουν αστυνομικοί που είχαν έρθει σε επαφή με το δεύτερο κρούσμα και δεν είχαν μπει σε καραντίνα. Η κατάσταση της υγείας των δυο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι καλή και χωρίς έντονα συμπτώματα.
Οι αστυνομικοί που τα τεστ βγήκαν αρνητικά όπως μας είπε ο κ. Τέγας θα παραμείνουν σε καραντίνα για ακόμη επτά ημέρες συνολικά 14.
nafpaktianews.gr







Σχετικά Άρθρα
Παναιτωλικός – Σπύρος Φλώρος: Πρόσφερε αναμνηστικά για τα 100 χρόνια στον CEO της Estac Edwin Pindi
Ο Παναιτωλικός στη Γαλλία: Προηγήθηκε με τον Μπρέγκου, ισοφάρισε σε 1-1 η Τρουά
Ο Παναιτωλικός ΔΕΝ ήταν μόνος ούτε στη Γαλλία για το φιλικό με την Τρουά!