ΥΛΙΚΑ
- 700 γρ. χυλός
- 640 γρ. γέμιση
Για τη γέμιση
- 200 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο, χοντροκομμένο
- 50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 70 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο
- 50 γρ. πράσο, σε χοντρές φέτες
- 7 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 20 γρ. δυόσμο, χοντροκομμένο
- 20 γρ. μαϊντανό, χοντροκομμένο
- 20 γρ. άνηθο, χοντροκομμένο
- 25 γρ. ελαιόλαδο
- 5 γρ. αλάτι
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρέσκο, τριμμένο
- 200 γρ. χυλό
Για τον χυλό
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 110 γρ. καλαμποκάλευρο
- 10 γρ. μπέικιν
- 2 γρ. αλάτι
- 1 γρ. ρίγανη
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρέσκο, τριμμένο
- 550 γρ. ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ, χλιαρό
- 20 γρ. ελαιόλαδο
Σχετικά Άρθρα
«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Όσα θα δούμε 20 και 21 Ιανουαρίου στην Ε.Ρ.Τ.
«MasterChef»: Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής ξεκινά!
«Η Παραλία»: Ένταση ανάμεσα σε Γράντο και Κερασία – Περιλήψεις (20-23/01)