ΥΛΙΚΑ
- 700 γρ. χυλός
- 640 γρ. γέμιση
Για τη γέμιση
- 200 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο, χοντροκομμένο
- 50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 70 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο
- 50 γρ. πράσο, σε χοντρές φέτες
- 7 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 20 γρ. δυόσμο, χοντροκομμένο
- 20 γρ. μαϊντανό, χοντροκομμένο
- 20 γρ. άνηθο, χοντροκομμένο
- 25 γρ. ελαιόλαδο
- 5 γρ. αλάτι
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρέσκο, τριμμένο
- 200 γρ. χυλό
Για τον χυλό
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 110 γρ. καλαμποκάλευρο
- 10 γρ. μπέικιν
- 2 γρ. αλάτι
- 1 γρ. ρίγανη
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρέσκο, τριμμένο
- 550 γρ. ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ, χλιαρό
- 20 γρ. ελαιόλαδο
Σχετικά Άρθρα
Τα δύο μεγαλύτερα, παραδοσιακά, γειτονικά Γεφύρια του Αχελώου, Τέμπλας και Αυλακίου
«Ταμπού»: Ο Γαβριήλ αποκαλύπτει την αλήθεια στον Λουκιανό
«Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Φτάνει στην Αγία Αικατερίνη στο Όρος Σινά