Ο Χρ. Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5: «Σαν κοινωνία θέλουμε να πηγαίνουμε σε αρένες;» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 11 Δεκεμβρίου 2023 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης ο οποίος συμμετέχει και στη Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

  • Ο κος. Μαυραγάνης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όλοι οι συνάδελφοι μας είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό που συνέβη, βλέπουν πλέον οι πολίτες ότι σε Γήπεδα που διεξάγονται αγώνες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ ή Βόλεϊ υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί οι οποίοι  δε γνωρίζουν καν πια ομάδα παίζει από πόσα άτομα αποτελείται και πηγαίνουν στο Γήπεδο με μοναδικό στόχο να βρίσουν την Αστυνομία  και να δημιουργήσουν βανδαλισμούς και επεισόδια» και συνέχισε «Εδώ τίθεται ένα ερώτημα τόσο στην κοινωνία όσο και σε εμάς του ίδιους: Σαν κοινωνία θέλουμε να πηγαίνουμε σε αρένες; Ο Αστυνομικός είναι για την ασφάλεια όλων των πολιτών».

Στην ίδια συνέντευξη ο κος. Μαυραγάνης ανέφερε πως πρόκειται να παραστεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Αθήνα, στις 2 το μεσημέρι ενώ αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά, όλα, όσα δήλωσε στη συνέντευξή του ο Χρήστος Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5: