Στην εκπομπή του Σαββάτου, «Ραντεβού με το Γιατρό» στον Antenna Star 103.5 ο γενικός οικογενειακός γιατρός, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., υπεύθυνος της 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, είχε ως κύριο θέμα με αφορμή την επιστροφή των μικρών μαθητών στα θρανία: Θέματα ψυχικής υγείας της ευαίσθητης παιδικής ηλικίας.
- Στην εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Παιδοψυχίατρος Χρήστος Τερνιώτης Επιμελητής Β΄ Ε.Σ.Υ. της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου της Ουαλίας και εξειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.
Στη διάρκεια της συνέντευξης συζητήθηκαν οι άμεσες και απώτερες επιπτώσεις της καραντίνας καθώς και της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης.
Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Τερνιώτη στον Antenna Star 103.5:
-Εμπιστευόμαστε τους Επαγγελματίες Υγείας-







Σχετικά Άρθρα
Ο Θύμιος Γρίβας στον Antenna Star 103.5 για την αύξηση στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου και το δάνειο
Ο Θύμιος Κομματάς στον Antenna Star 103.5: «Τιμωρητική διάθεση προς τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης στον Antenna Star 103.5: «Όλα έτοιμα στον Δήμο Αγρινίου για τη νέα σχολική χρονιά»