Ο Δ. Μακρής για την υποψηφιότητά του ως Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

«Θεού θέλοντος και λαού ψηφίζοντος προσεύχομαι να γυρίσουμε σελίδα στον Σύλλογό μας οπότε οφείλω όχι μόνο να είμαι έτοιμος από τώρα, αλλά και να τοποθετηθώ για να ενημερωθούν οι πολύτεκνοι τι θα πράξω. Μου είναι εύκολο να υποσχεθώ τα πάντα, όμως με σοβαρότητα θα μιλήσω αρχικά με το Δ.Σ. για να από κοινού τις προτεραιότητες και θα εισηγηθώ τα ακόλουθα.

  •  Κυρίες και Κύριοι,  οι πολύτεκνοι (γυναίκες και άνδρες) του Αγρινίου μας έδωσαν εντολή συνεργασίας για να υπηρετήσουμε και να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά τους για μια τετραετία. Ο Σύλλογος έχει συνέχεια και είμαστε υπεύθυνοι για την άρτια λειτουργία του.

 Ο εκδημοκρατισμός του Συλλόγου δεν είναι του παρόντος γιατί αφορά τις εκλογές οι οποίες όταν γίνουν πρέπει να αφήνουν περιθώριο στην έκφραση και άλλων απόψεων και θα το ιδούμε τότε. Το ρωμαλέο πολυτεκνικό κίνημα που είχαμε προ εικοσαετίας είναι σε παρακμή και οι κύριες ευθύνες νομίζω είναι στην Α.Σ.Π.Ε. την οποία πρέπει να πιέσουμε στο μέτρο του δυνατού ώστε να ανταποκριθεί καλύτερα στον θεσμικό της ρόλο.

Είμαστε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας του Αγρινίου και οφείλουμε ως Σύλλογος, την πόλη που ζούμε και αγαπάμε, να συμμετέχουμε ποικιλοτρόπως για την προκοπή της, γι’ αυτό και θα έλθω σε επαφή με τους φορείς της για άψογη συνεργασία. Προσωπικά θα συνεχίσω να αρθρογραφώ όπως έχω κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα οραματιζόμενος ένα καλύτερο αύριο, αφού πιστεύω ότι πρόκειται για την πιο αδικημένη πόλη της Ελλάδας. 

Έχω στο νου μου να προσπαθήσω μετά από κατάλληλες κινήσεις, επικοινωνίες και παραστάσεις να αποκτήσουμε ένα σπουδαίο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ στην πόλη ή σε κάποιο περίχωρο που θα βρεθεί κατάλληλο οικόπεδο για να εξυπηρετούνται πολλές δραστηριότητες των πολυτέκνων και των παιδιών τους.

Τώρα θα σας παρακαλέσω με τη σειρά των αξιωμάτων που κατέχετε να τοποθετηθείτε, να βάλετε προτεραιότητες και να ψηφίσουμε για την υλοποίησή τους. Σας ευχαριστώ. 

Υ.Γ. Πριν από την συνεδρίαση και την εισήγησή μου θα έχει προηγηθεί η ορκωμοσία μας, πράγμα το οποίο δεν γινόταν μέχρι σήμερα». 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ