Ο Γεώργιος Αγραφιώτης στον Antenna Star 103.5: «Φυσιολογική εξέλιξη το Πειθαρχικό» (Ηχητικό)

Ο Γεώργιος Αγραφιώτης στον Antenna Star 103.5: «Φυσιολογική εξέλιξη το Πειθαρχικό»

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, Γιώργος Αγραφιώτης σχετικά με τις ποινικές διώξεις σε βάρος Ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου για τις συνταγωγραφήσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μιας και υπάρχει και πειθαρχική εξέλιξη στη υπόθεση.

Όπως, δήλωσε ο κος. Αγραφιώτης «είναι η φυσιολογική εξέλιξη κατά τη γνώμη μας, λογικά, αφού έχει ξεκινήσει η ποινική διαδικασία έπρεπε να έχει προχωρήσει και το πειθαρχικό.

Έχει έρθει μία εντολή από το Υπουργείο προς το Νσοκομείο και προς Υγειονομική Περιφέρεια να κινήσουν τις πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος των Γιατρών για να αποφανθεί και το Πειθαρχικό εάν υπάρχει παράπτωμα με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Το Πειθαρχικό θα γίνει για όσους είναι εν ενεργεία και για όσους ανήκουν πλέον στο Νοσοκομείο.

Είναι κάποιοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί, άλλοι που βρίσκονται στο εξωτερικό και άλλοι που κάνουν ειδικότητα σε άλλα Νοσοκομεία».

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η δίκη για το δεύτερο γρουπ και αφορά 92 Ιατρούς αλλά είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί λόγω της αποχής των Δικηγόρων για τον Δικαστικό Χάρτη.

Ακούστε, αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο κος. Γεώργιος Αγραφιώτης στον Antenna Star 103.5: