Ο Β. Τσέλιος στον Antenna Star 103.5: «Με άδεια χέρια ήρθε ο συνάδελφός μας» (Ηχητικό)

Ο Β. Τσέλιος στον Antenna Star 103.5: «Με άδεια χέρια ήρθε ο συνάδελφός μας»

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου 2024 ο ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παναιτωλίου και Εκπρόσωπος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Αγρινίου, Βασίλειος Τσέλιος, σχολιάζοντας όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντιπροσώπων του αγροτικού κινήματος με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εμφανώς απογοητευμένος από τη συνάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο συνάδελφος μας από το Νεοχώρι ήρθε με άδεια χέρια.

Ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε τίποτα στο μόνο που μπορούμε να πούμε ότι πλησίασε ήταν στο ρεύμα αλλά στο βάθος τύπου θα το δούμε και πάλι όχι στα 7 λεπτά που ζητάμε εμείς οι αγρότες αλλά για εννέα λεπτά, δέκα και έντεκα.

Για τις ελληνοποιήσεις πως έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι με τον κο. Αυγενάκη να μας ζητάει να κάνουμε οι ίδιοι έρευνα αγοράς για να παίρνετε φθηνά εφόδια για τις καλλιέργειές σας και να μας ενημερώνετε και εμάς.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Νότιων και Βόρειων της Αιτωλοακαρνανίας με τον αγώνα να συνεχίζετε για τον αγροτικό κόσμο και θα είναι κάθε μορφή κινητοποιήσεων πιο εντατική φτάνοντας ακόμη και σε Συλλαλητήριο στην Αθήνα με τρακτέρ.

Ακούστε, αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο. Βασίλειο Τσέλιο στον Antenna Star 103.5: