Ο Γιώργος Παπαναστασίου στον Antenna Star 103.5: «Να ενώσουμε δυνάμεις» (Ηχητικό)

Ο Γ. Παπαναστασίου στον Antenna Star 103.5: «Να ενώσουμε δυνάμεις»

  • Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Πρωινός Τύπος» με τον Παναγιώτη Τσακανίκα μίλησε το πρωί της Δευτέρας, 20 Νοεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με αφορμή την επανεκλογή του για τρίτη συνεχή φορά τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας και ρεκόρ επίδοσης, σε σχέση με τις εκλογές του 2014 και του 2019.

Ο Δήμαρχος όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό.

Ο κ. Παπαναστασίου ειδικότερα για τη νέα του θητεία και μάλιστα σχετικά με τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στις Δημοτικές Ενότητες δήλωσε πως «το περίμενα και τελικά ήταν μια δικαίωση της προσπάθειας όλων αυτών των χρόνων. Το έβλεπα πως ερχόταν.

Τις τελευταίες μέρες όσο πλησιάζαμε προς τις εκλογές πραγματικά αυτό φαινόταν. Ήταν μια δικαίωση και επ’ ευκαιρίας ευχαριστώ και μέσα από τη συχνότητά σας στους δημότες του Αγρινίου που έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και εντολής.

Είναι πολύ τιμητικό για ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, αγαπούν την αυτοδιοίκηση, είναι σημαντικό και σπουδαίο και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις ακόμη πιο έντονα».

Στην ίδια συνέντευξη τοποθετήθηκε σχετικά με τα έργα που έχουν γίνει τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στα χωριά απαντώντας παράλληλα στα όσα του καταλογίζονταν προεκλογικά πως δεν έδειξε ως Δημοτική Αρχή ουσιαστικό ενδιαφέρον για έργα και στις Κοινότητες. Αναφέρθηκε όμως και στις συνεργασίες που επέτυχε την προεκλογική περίοδο, εμφανίζοντας ισχυρά ψηφοδέλτια στις Κοινότητες του δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρόγραμμα Β.Α.Α. που αφορούσε στην πόλη του Αγρινίου, σημειώνοντας πως ο Δήμος έχει έτοιμες προτάσεις και πλαίσιο για την επόμενη προγραμματική περίοδο το νέο Β.Α.Α. και τις Ο.Χ.Ε. (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που αφορούν στην Περιφέρεια του Δήμου.

Να σημειωθεί πως για τη στρατηγική Β.Α.Α. ειδικότερα αύριο Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης εκδήλωση διαβούλευσης

«Να ενώσουμε δυνάμεις και να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό», τόνισε σε άλλο σημείο ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Δήμου και όλων των Δήμων της χώρας εξαιτίας της συνταξιοδότησης του προσωπικού και της μη αναπλήρωσης του δυναμικού αυτού, λύνοντάς το με εξοπλισμούς και μηχανήματα, ωστόσο ζήτησε και οι ίδιοι οι πολίτες να βοηθήσουν στο να διατηρήσουμε την πόλη καθαρή.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί λεπτομερώς στους στόχους της Δημοτικής Αρχής για τη νέα πενταετία αλλά και στις αλλαγές που έχουν επέλθει στην δημοτική του ομάδα επισημαίνοντας πως σε βάθος της τρίτης , πενταετούς αυτής θητείας που ξεκινά την Πρωτοχρονιά του 2024,  θα αξιοποιήσει νέα πρόσωπα, δηλώνοντας πως το έχει αποδείξει πως πιστεύει στην ανανέωση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς αναφέροντας πως έχει κλείσει ο καλλιτέχνης που θα βρεθεί στην πόλη μας, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, όμως εστίασε στο σύνολο αυτών τονίζοντας πως θα είναι αρκετές οι εκδηλώσεις και φέτος.

Ακούστε, αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο κος. Παπαναστασίου στον Παναγιώτη Τσακανίκα και στον Antenna Star 103.5: