Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστας Λύρος με αφορμή τη δήλωση παραίτησης της κ. Παρασκευής Πετρονικολού- Μπαλτά από την θέση της Προέδρου του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου δήλωσε τα παρακάτω:
- «Ευχαριστώ την κ. Παρασκευή Πετρονικολού – Μπαλτά για την μέχρι τώρα συνεργασία και την προσφορά της και από την θέση της Προέδρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας.
Κατά την θητεία της επιτελέσθηκε σοβαρή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Πνευματικού Κέντρου, κάτι για το οποίο ήμουν βέβαιος εκ των προτέρων. Την τίμησα και την τιμώ ως άνθρωπο, συνεργάτη, επιστήμονα και φυσικά ως μέλος της Δημιουργικής Ανατροπής. Με γνώμονα την προσφορά και το καλό του τόπου μας προχωρούμε μπροστά».
Σχετικά Άρθρα
Κυριακή Γρίβα: «Καταπέλτης» η Εισαγγελέας – Ζήτησε την ενοχή του 40χρονου για τη δολοφονία της Αγρινιώτισσας
Πάτρα: Στο Τορίνο ο 15χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με θερμοπληξία
Ιωάννης Γκιάφης για την Αγία Παρασκευή: Μια πνευματική «ριζοτόμος» της Εκκλησίας μας μέσα στην άγονη εποχή μας