Ο Ν. Κλάδης στον Antenna Star 103.5: «Γίναμε μάρτυρες γεγονότων που μας θλίβουν» (Ηχητικό)

Ο Ν. Κλάδης στον Antenna Star 103.5: «Γίναμε μάρτυρες γεγονότων που μας θλίβουν»

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί στις 12» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε ο Team Manager του Χαρίλαου Τρικούπη, Νίκος Κλάδης με αφορά τα όσα σημειώθηκαν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Μίλωνα στο ΔΑ.Κ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Όπως, δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κλαδής: «Το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες γεγονότων τα οποία δυστυχώς μας θλίβουν μας μας στεναχωρούν αφάνταστα και νομίζω πάνε το άθλημα αρκετά χρόνια πίσω.

Εμείς, προσπαθούμε οι αγώνες καλαθοσφαίρισης όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στις Εθνικές Κατηγορίες να είναι αγώνες-γιορτή και να μπορεί ο καθένας να πάρει την οικογένειά του, το παιδί του, τον φίλο του και να έρθει για δύο ώρες να δει έναν αγώνα Μπάσκετ».

-Για την εκκένωση του Γηπέδου μετά από απόφαση των διαιτητών ανέφερε τα εξής: «Οι συγκεκριμένοι κύριοι χάλασαν αυτή τη γιορτή και δε θα αναφερθώ στις δικές τουςαποφάσεις. Για αυτές είναι άλλοι αρμόδιοι να τις κρίνουν όχι εγώ. Θα κρίνω όμως πως χωρίς να συμβεί κάτι το μεμπτό αποφάσισαν να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και να ζητήσουν στη συνέχεια την εκκένωση του Γηπέδου, ώστε να συνεχίστει ο αγώνας και σαν να μην έφτανε αυτό δεν εξηγήσαν ποτέ γιατί πήραν αυτή την απόφαση.

Δεν έχω λόγια να το περιγράψω αυτό που συνέβη προχθές και η στεναχώρια που έχουμε όλοι μας από το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα -αν και πονάει πολύ βαθμολογικά- παρ’ όλα αυτά όμως δε θα σταθώ κάν στο αγωνιστικό κομμάτι θα σταθώ μόνο στο κομμάτι αυτό ότι ήρθαν τρεις άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να αδειάσουν ένα Γήπεδο το οποίο όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα Γήπεδο στολίδι με τους αγώνες να αποτελούν γιορτή για όλη την πόλη του Μεσολογγίου. Για κάποιες ελάχιστες βομολοχίες που μπορεί να ακουστούν είναι φυσιολογικό, συμβαίνει σε όλα τα Γήπεδα του κόσμου.

Πάντα με τις μουσικές μαζί με τα happening και τα παιδιά των Ακαδημιών κοιτάνε να δημιουργούμε ατμόσφαιρα σε φίλαθλα πλασία, όμως ο κύριος Μπακάλης ως πρώτος διαιτητής δε μας σεβάστηκε και με άκρως υποτιμητικό τρόπο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Γήπεδο και να επιστρέψει μόνο τη στιγμή που αυτό θα είχε αδειάσει

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο πως σκοπεύουν να αντιδράσουν για να μην σημειωθούν ξανά τέτοιους είδους αποφάσεις σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Elite League.

Ακούστε, αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο Νίκος Κλάδης στον Antenna Star 103.5: