«Απαιτείται επαγρύπνηση και προσοχή απ’ όλους», αναφέρει σε post ο Νεκτάριος Φαρμάκης για τις φωτιές στη Δυτική Ελλάδα.
Πιο αναλυτικά:
«Και η Δυτική Ελλάδα διανύει σήμερα μία πολύ δύσκολη μέρα που δοκιμάζει τις αντοχές των πυροσβεστικών δυνάμεων, των αρχών ασφαλείας, της αυτοδιοίκησης, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας.
Όλοι βρισκόμαστε σε θέσεις μάχης για τα πύρινα μέτωπα σε Ποταμούλα, Ριόλο, Χελιδόνι , Λαντζόι, Αρχαία Ολυμπία και Σταφιδόκαμπο, αλλά και όπου αλλού απαιτηθεί.
Και όλοι μαζί, με συνεργασία και συντονισμό, προσπαθούμε για το καλύτερο.
Φαίνεται ωστόσο πως η νύχτα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ιδιαίτερα για την περιοχή της Ηλείας.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδράμει με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις της το έργο πυρόσβεσης, με τους Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας να έχουν πλήρη και άμεση εικόνα από τα κέντρα επιχειρήσεων.
Απαιτείται επαγρύπνηση και προσοχή από όλους, καθώς και οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες!»
Διαβάστε επίσης: Δήμος Αγρινίου: Η συνδρομή του για τη φωτιά στην Ποταμούλα αποδείχθηκε καθοριστική
Σχετικά Άρθρα
UEFA Conference League – Α.Ε.Κ.: Αυτή τη φορά δε Χ-άρηκε τόσο μιας και προηγήθηκε!
UEFA Europa League – Π.Α.Ο.Κ.: Μεγαλύτερο ενδιαφέρον η… επιστροφή Σαββίδη από την εμφάνιση της ομάδας!
UEFA Europa League – Παναθηναϊκός: Καλύτερος από τη Σαχτάρ, του έλειπε το γκολ!