Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στον Antenna Star 103.5 για τη νέα Αυτοδιοικητική περίοδο (Ηχητικό)

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στον Antenna Star 103.5 για τη νέα Αυτοδιοικητική περίοδο (Ηχητικό)

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε ο Αγρινιώτης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος. Νεκτάριος Φαρμάκης με αφορμή τη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη νέα Αυτοδιοικητική περίοδο.

«Μία νέα σελίδα ανοίγει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με ένα διοικητικό σχήμα που έρχεται για να υπηρετήσει το διαχρονικό δόγμα μας για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα, προς όφελος των πολιτών του τόπου μας.

Το νέο διοικητικό σχήμα πατάει πάνω στις γερές βάσεις που τέθηκαν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, αξιοποιεί την εμπειρία στελεχών της Παράταξής μας που έχουν ήδη αποδείξει τις ικανότητές τους αλλά και τις δεξιότητες στελεχών που για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ρόλους ευθύνης στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση και θα εργαστεί για να επαληθεύσει τις προσδοκίες όλων για μία Δυτική Ελλάδα που θα είναι Πρωταθλήτρια βιώσιμης ανάπτυξης, τόπος προκοπής και κοινωνικής προστασίας.

Οφείλω, ωστόσο, να επισημάνω ότι οι θέσεις ευθύνης δεν υπηρετούνται μόνο από εκείνους που αναλαμβάνουν επικεφαλής χαρτοφυλακίων, αλλά από το σύνολο των στελεχών της παράταξής μας.

Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας, δικαιώνοντας την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν.

Και όλοι μαζί θα συνεργαστούμε με το σύνολο των τοπικών φορέων και των άξιων υπηρεσιακών στελεχών της Π.Δ.Ε. για να σηκώσουμε ψηλότερα τη Δυτική Ελλάδα.

Έτσι κι αλλιώς, σε αυτή την προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει.

Γιατί αυτός ο τόπος δεν ανήκει σε κάποιους ή σε μερικούς, ανήκει σε όλους μας!»

 

Αναλυτικά, όλα όσα ανέφερε ο κος. Νεκτάριος Φαρμάκης στον Antenna Star 103.5: