Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)

Η Έλενα Σαπλαούρα – Παπαγιάννη στον Antenna Star 103.5 για το 5ο Τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα»

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί στις 12» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου 2024 η μητέρα της Μαργαρίτας και εκπρόσωπος της «Φλόγας» με αφορμή το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 6 και 7 Ιανουαρίου στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

«Φέτος η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αγρινίου, καθώς ως σύλλογος υπάρχει ο Α.Ο. Αγρινίου, όπως επίσης υπάρχουν και οι Ακαδημίες Μπάσκετ, αλλά όμως δεν υφίσταται η ανδρική ομάδα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι συμβολική, είναι τα 3 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα, όπως εξάλλου κάθε χρονιά, θα διατεθούν στην «Φλόγα». Ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τους γονείς τους. Αυτή η προσπάθεια που κάνουμε μέσω της διεξαγωγής του τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε από τον Α.Ο. Αγρινίου, τον Ντίνο Τσιαμάκη και τον Περικλή Γερμανό που ήταν τότε Πρόεδροι της ομάδας του Α.Ο.

Η Μαργαρίτα αγαπούσε την ομάδα και το μπάσκετ και δεν έλλειπε ποτέ από τους αγώνες της ομάδας. Είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με όλα τα μέλη του Α.Ο., όπως και με τον κο. Τσιαμάκη και τον κο. Γερμανό.

Ο Δήμος Αγρινίου πάντα ήταν αρωγός στην προσπάθεια για την στήριξη των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους, ενώ πολλές φορές ήταν αρωγός στο τουρνουά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί, 4 στα 5 παιδιά μπορούν να γίνουν καλά. Παλεύουμε ώστε να γίνει καλά και το πέμπτο παιδί. Το μήνυμα μας είναι αγάπη δίχως όρους και όρια και γι’ αυτό ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίζει, γιατί δεν είναι μόνο η οικονομική στήριξη, αλλά έχει μεγάλη σημασία ο κόσμος να μάθει για το έργο της «Φλόγας» και αυτό μπορεί να γίνει και μέσα από την παρουσία του στο Δ.Α.Κ. το ερχόμενο Σαββατοκύριακο κατά την διεξαγωγή του Τουρνουά».

Αναλυτικά, τα όσα, ανέφερε η κα. Έλενα Σαπλαούρα – Παπαγιάννη στον Antenna Star 103.5: