Ο Νίκος Χολέβας στο Antenna-Star.gr: «Το όραμά μου για τον Παναγρινιακό»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναγρινιακού, Νίκος Χολέβας, με αφορμή την άνοδο του σωματείου από την Α’ τοπική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας στην ημιεπαγγελματική Football League 2 μίλησε στα sites του ομίλου «Agrinio 365 Media Group» Antenna-Star.gr –  AgrinioTimes.gr και τον Παρασκευά Μάζη.

Ο κ. Χολέβας στην διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που ήδη ξεκίνησε πριν γίνει γνωστό το ευχάριστο νέο για τους ίδιους και το Αγρίνιο, στο γεγονός ότι στον ίδιο όμιλο θα υπάρχουν άλλες δυο ομάδες ο Αμβρακικός Λουτρού και η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ σε διαφορετικό όμιλο θα αγωνιστεί ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Τέλος, αναφέρθηκε στα σχέδια για το μέλλον του σωματείου καθώς επίσης και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός.

 

Αναλυτικά η συνέντευξή του κ. Νίκου Χολέβα:

-Για τα πρώτα συναισθήματα στο άκουσμα της ανόδου του Παναγρινιακού στην Football League 2:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Εδώ και δυο χρόνια ξεκινήσαμε να υλοποιούμε το όραμά μας φτιάχνοντας μία ομάδα στο Αγρίνιο που θα είναι μετά τον Παναιτωλικό και να προσπαθήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για μία πολύ καλή πορεία στην Γ’ Εθνική και πιθανώς ακόμα παραπάνω.

Δυστυχώς στο τέλος της σεζόν σταμάτησαν τα πρωταθλήματα, σε μία αγωνιστική περάσαμε δεύτεροι στην βαθμολογία. Μεγάλη στεναχώρια μας τότε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μιας και δεν ευθύνεται η ομάδα μας. Έστω και την τελευταία στιγμή ο Παναγρινιακός κατάφερε και θα συμμετέχει στην Γ’ Εθνική.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε». 

 

 

-Για το γεγονός ότι σε μία δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά περίοδο η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας θα εκπροσωπηθεί από τέσσερα σωματεία στην ημιεπαγγελματική κατηγορία:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας πολύ μεγάλος νομός. Έχει πόλεις όπως το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, την πρωτεύουσα, τη Ναύπακτο, την Αμφιλοχία κ.λ.π.

Σίγουρα είναι φυσιολογικό να έχει τέσσερις ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

 

 

-Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το ενδεχόμενο επιπλέον κινήσεων:

«Ξεκινήσαμε τη φετινή σεζόν μη γνωρίζοντας σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Ήμασταν έτοιμοι και για τις δυο κατηγορίες, εμείς κρατήσαμε σε πρώτο χρόνο όλο το περσινό κορμό που θεωρούσαμε ότι ήταν παίχτες για μεγαλύτερη κατηγορία και επιπλέον τους εμπιστευτήκαμε και φέτος τους περισσότερους πέραν των προσθηκών που κάνουμε και θα κάνουμε».

 

 

-Για τις αλλαγές σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο και ποια τα σχέδια για το μέλλον του σωματείου:

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξουμε στην Γ’ Εθνική και θα έχουμε και πολύ καλή πορεία. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το τοπικό ποδόσφαιρο και είμαι ξανά πρόεδρος μετά από 16 χρόνια προεδρίας στον Κένταυρο Αγρινίου.

Τα σχέδιά μας σίγουρα να κάνουμε μία ομάδα που να απευθύνεται σε όλο το Αγρίνιο και όλο το νομό, για αυτό και η αλλαγή ονόματος.

Πιστεύω, όπως παλιά με τον Κένταυρο τώρα θα κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για τον Παναγρινιακό. Θα απευθυνθούμε και σε άλλους παράγοντες καθώς μπαίνουμε σε ημιεπαγγελματικά πλαίσια. Χρειάζονται έξοδα και για να έχει μέλλον η ομάδα θα πρέπει όπως με ρωτήσατε σε τόσο δύσκολες εποχές, να έχουμε τη στήριξη κάποιων ανθρώπων από την τοπική επιχειρηματικότητα και την αυτοδιοίκηση». 

 

 

-Ενδεχόμενο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός και αν ναι, σε ποιους τομείς:

«Από πέρσι μιλάμε με την διοίκηση του Παναιτωλικού. Είμαστε αισιόδοξοι ότι και με τον Παναιτωλικό θα έχουμε καλά αποτελέσματα, μια συνεργασία που είναι καλό και για τα δυο σωματεία».

 

 

-Το μήνυμά του με αφορμή τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν:

«Εύχομαι σύντομα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι ότι συμμετέχοντας τέσσερις ομάδες από το νομό στην Γ’ Εθνική θα έχουμε συνεργασία και πολύ καλή σχέση με όλα τα σωματεία. Μου αρέσει το σωστό ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι σε εξωαγωνιστικούς χώρους».