Ο Π. Γερμανός στον Antenna Star για τον Αθλητισμό στην Αιτωλοακαρνανία (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Περικλής Γερμανός, πρώην Πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου και νυν μέλος του Παναγρινιακού.

  • Στη διάρκεια της συνέντευξης έγινε αναφορά στην πορεία του Περικλή Γερμανού μέσα στον αθλητισμό όταν ζούσε στην Αθήνα, αλλά και από τη στιγμή που γύρισε στο Αγρίνιο.

Ιδιαίτερη, αναφορά έγινε στο έργο του Α.Ο. Αγρινίου όλα αυτά τα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες καθώς και για την πρόταση που του έκανε ο κ. Χολέβας να συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. του Παναγρινιακού μιας ομάδας που όπως είπε είχε ανάγκη το Αγρίνιο έτσι ώστε να είναι το σκαλοπάτι των νέων παιδιών για μία μετέπειτα παρουσία στον Παναιτωλικό. 

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συγχώνευσης ομάδων του Μπάσκετ, όχι όμως στην επόμενη διετία, τριετία αλλά σε βάθος χρόνου.

Επίσης, δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο μπράβο στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας Χρήστο Ζαρκαβέλη για τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου, ωστόσο θεωρεί ό,τι υπάρχει η πόλη ένα καλό κλειστό μιας και υπάρχουν και ακαδημίες που καλούνται να προπονούνται στο 2ο/60 Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο ή σε άλλα σχολεία.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις απάτες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα από επιτήδειους που αναφέρουν τόσο το δικό του το όνομα, όσο και του πρώην Αντιδημάρχου Χρήστου Γκούντα.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Γερμανού στον Antenna Star 103.5: