Ο Σ. Αρναούτογλου στον Antenna Star 103.5: «Η απουσία βροχοπτώσεων δεν είναι πρωτοφανής» (Ηχητικό)

Ο Σ. Αρναούτογλου στον Antenna Star 103.5: «Η απουσία βροχοπτώσεων δεν είναι πρωτοφανής»

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου 2024 ο δημοφιλής παρουσιαστής του δελτίου καιρού στην κρατική τηλεόραση, Εντεταμένος Σύμβουλος στον Δήμο της Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, Σάκης Αρναούτογλου.

«Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα, ο νοτιάς είναι πιο επικίνδυνος από τον βόρειο άνεμο. Κατά τη διάρκεια της Κυριακής και από το μεσημέρι «βαραίνει» ο καιρός πέφτουν οι άνεμοι και θα ακολουθήσουν φαινόμενα, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο κύριος όγκος όμως αναμένεται τις βραδινές ώρες της Κυριακής και τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.

-Για την ανομβρία σχολίασε τα εξής:: «Η απουσία βροχοπτώσεων δεν είναι πρωτοφανής αλλά φέτος υπάρχει μια ιδιάζουσα κατάσταση στην Ευρώπη. Ο Βορράς είχε ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών.

Η Νότια Ευρώπη βίωσε όμως υψηλές θερμοκρασίες και απουσία βροχών που δεν τις έχουμε κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, που συνήθως έχει βροχοπτώσεις»

Αναλυτικά, όλα όσα σχολίασε ο Σάκης Αρναούτογλου στον Antenna Star 103.5: