Ο Θ. Λαυράνος στον Antenna Star 103.5 για τους στόχους της ομάδας του Δοκιμίου (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου κ. Θεόδωρος Λαυράνος.

  • Ακριβώς, έναν χρόνο μετά τη προηγούμενη συνέντευξή του ο κ. Λαυράνος αναφέρθηκε στην έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, εστιάζοντας ως προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου στις προσθήκες που έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου με αποκορύφωμα την έναρξη συνεργασίας με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του Παναιτωλικού τον Δημήτρη Ρούσση.

Ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του Δοκιμίου δε μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να πάει για τον τίτλο και έπειτα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της παραπάνω κατηγορίας, όμως θέλει σταθερά να χτίσει κάτι καλό και να προωθηθούν νέα παιδιά από το Δοκίμι και τις γύρω περιοχές.

Στην ίδια συνέντευξη σχολίασε όλα τα κακώς κείμενα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως τα όσα συμβαίνουν σε περίοδο πανδημίας με τα κόστη για τους τοπικούς παράγοντες και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα μεγάλα. 

Μάλιστα, έκανε λόγο και στις ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν τη δική τους πορεία λόγω των συνεχόμενων αναβολών στην έναρξη της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Λαυράνου στον Antenna Star 103.5: