Πέγκυ Χ. Κονδυλοπούλου: Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα

Στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές συμμετέχει η Πέγκυ Χ. Κονδυλοπούλου, με τον συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» του Κώστα Πιστιόλα. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο χωριό της στην Κυψέλη (Σφήνα).

  • Σπούδασε στη Σχολή Πληροφορική & ΜΜΕ. Εργάστηκε στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση – Φορέα Εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Δούλεψε σε Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. και σε γνωστό Δικηγορικό γραφείο της Αθήνας – συνεργάτη της Ε.Ρ.Τ. Σήμερα εργάζεται στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου. Παράλληλα ως Σύμβουλος Εκδόσεων, συνεργαζόμενη με εκδοτικούς οίκους.

Μετά από 18 χρόνια που έλλειψε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις σπουδές της αποφάσισε συνειδητά να επιστρέψει στο Αγρίνιο και στο χωριό συμβάλλοντας στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Πιστεύει ότι η Σφήνα, με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ μπορεί να ξαναζωντανέψει σε όλους τους τομείς! Οι ρίζες της έρχονται από πολύ πίσω από τον Πόντο. Γι’ αυτό πρωταρχική σημασία είναι η επανίδρυση του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου – Μουσείου.

Παράλληλα η μεγάλη δράση της μέχρι σήμερα στον εθελοντισμό (ΣΤΟΧΟ για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού και στην ΑΚΤΙΝΑ Κοινωνικού περιεχομένου), θα υπηρετηθεί με μεγαλύτερη ακόμη επιτυχία.

Πιστεύει ακράδαντα ότι η νέα πολιτική – αυτοδιοικητική πρόταση θα τύχει της αναγνώρισης, της εμπιστοσύνης και της ψήφου των συμπολιτών της.