Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι, τις πένες και βράζουμε 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
Παράλληλα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Κόβουμε τις γαρίδες στη μέση και βάζουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε 1- 1 ½ λεπτό και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο ολόκληρο, το εστραγκόν και σοτάρουμε.
Σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σουρώνουμε τις πένες, τις μεταφέρουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Αν σφίξει πολύ η σάλτσα τότε αραιώνουμε με λίγο νερό που έβραζαν οι πένες.
Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την παρμεζάνα, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Αφαιρούμε το σκόρδο, βάζουμε τις γαρίδες και σερβίρουμε με παρμεζάνα, πιπέρι, ελαιόλαδο και ρόκα.
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Ο Πατέρας Νικόλαος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Χλόης
«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι ένοικοι του «Buona Mattina» διαγωνίζονται για ένα διαφημιστικό!
«Grand Hotel»: Χαραλάμπης και Θεώνη συνειδητοποιούν το τέλος του έρωτά τους