Πενθεί όλη η Αμφιλοχία καθώς ένας 79χρονος οδηγός φορτηγού κατέληξε την 24η Φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά από τροχαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ημιφορτηγό όχημα (Ι.Χ. φορτηγό), το οποίο επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενη νταλίκα.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα το ημιφορτηγό να υποστεί εκτεταμένες ζημιές, φτάνοντας σχεδόν σε πλήρη καταστροφή.

Από την πρόσκρουση, ο 79χρονος οδηγός του ημιφορτηγού εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος.
Ο ηλικιωμένος οδηγός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του, καθώς η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο 79χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια των πρώτων εξετάσεων.
Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, δεν εμπλέκονται άλλοι τραυματίες στο περιστατικό, ενώ ο οδηγός φέρεται να ήταν μόνος στο όχημα.
Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Παπανίκου: Πενθούν στο Μενίδι Αμφιλοχίας για τη 48χρονη μητέρα δύο παιδιών
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Σκάνδαλο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.: Έτσι εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση σε Αγρίνιο και Κοζάνη
Μίκα Μαϊκαντή: Αγρίνιο και Αθήνα πενθούν για την απώλεια της 55χρονης μητέρας ενός κοριτσιού
Ανδρέας Κατώπης: «Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου»