Υλικά:
(για 4 άτομα)
-1 κιλό ψάρι
-1 μεγάλο κρεμμύδι
-2 καρότα
-3 πατάτες
-1/2 ματσάκι σέλερι ή σέλινο
-2 φύλλα δάφνης
-ελαιόλαδο
-αλάτι
-πιπέρι
-λεμόνι (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά, τα φύλλα δάφνης, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για μερικά λεπτά.
- Στη συνέχεια, βάζουμε πάνω από τα λαχανικά το ψάρι (εάν δεν χωράει στην κατσαρόλα, κόβουμε το κεφάλι).
- Προσθέτουμε λίγο ακόμη αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και νερό (να σκεπάσει το ψάρι).
- Βράζουμε για περίπου 25′- 30′.
- Σερβίρουμε με λεμόνι.
anastasiashomemadecooking.com
Σχετικά Άρθρα
«Ο Τιμωρός»: Μία δολοφονία, ένα ημερολόγιο και μια αποκάλυψη – Περιλήψεις επεισοδίων (17-19/03)
«Άγιος Έρωτας»: Ο Πατήρ Νικόλαος εγκαταλείψει τον ιερατικό του ρόλο; – Περιλήψεις επεισοδίων (17-21/03)
«Η Παραλία»: Η Ιφιγένεια εξαφανίζεται και στο χωριό σημαίνει συναγερμός – Περιλήψεις επεισοδίων (17-20/03)