Υλικά:
-2 φέτες ψωμί
-1 αβοκάντο ώριμο
-μισό λεμόνι
-4 ντοματίνια
-2 μανιτάρια
-1 σκελίδα σκόρδο
-δεντρολίβανο
-ελαιόλαδο
-αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση:
• Παίρνουμε το ώριμο αβοκάντο, το κόβουμε, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα μικρό κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα. Την ρίχνουμε σε ένα βαθύ πιάτο και την πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.
• Προσθέτουμε το χυμό από μισό λεμόνι, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και αφήνουμε στην άκρη.
• Παίρνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο και ανάβουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κομμένα και καθαρισμένα μανιτάρια. Ρίχνουμε και το δεντρολίβανο και το αλάτι. Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
• Παίρνουμε τις φέτες ψωμί, αλείφουμε με το αβοκάντο, προσθέτουμε μερικά κομμένα ντοματίνια και από πάνω βάζουμε τα μανιτάρια.
anastasiashomemadecooking.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)